Danas malo pišemo o domaćoj sceni, a radi se o pjevačici Ani Bekuti koja je kao i Snežana Đurišić postavila velike temelje narodne muzike na cijelom Balkanu ali i šire. Svi su njeni hitovi jako poznati, i dan danas ih slušamo, kao i mlađe generacije koje jako dobro znaju kako da se provedu uz njene pjesme. Ana je u posljendih nekliko godina odlučila da se fokusira na svoju porodicu, ali odradi i poneki nastup, pa sada ona uživa puni plućima.

Prije nekoliko dana Ana Bekuta je izjavila kako se ne boji nikako korona virusa, bez obzira na svoje godine. PRije nekoliko godina je prihvatila poziv da bude član žirija u Zvezdama Granda od Saše Popovića, i sada jako dobro odrađuje taj dio posla i čak je mentor mnogim kandidatima. Koliko je ona dobar pjevač, pokazuje nam činjenica koja kada neki takmičari izaberu upravo nju za mentora i doguraju do samog finala. Mi ćemo danas da spomenemo njenu ljubav života, a to je Milutin Mrkonjić sa kojim je u vezi već 8 godina. Oni su više puta rekli da se oni baš mnogo vole i da nije nikako čudno što se pjevačica brine za njega.

Jednom je prilikom Ana rekla kako Mrko više ne odbija učešća u emisijama i sada se više kreće nego inače. Ana je odlučila da pozove njegovu bivšu ženu da pita za nekoliko savjeta. “Ana je rekla Daši da ne zna kako da zaustavi Mrku i natjera ga da se smiri. Razumije ona da mu je dosadno i da ne može da bude konstantno zatvoren u kući, ali se baš brine oko njegovog zdravlja. Boji se što se on sad slobodnije kreće, prihvata sve moguće pozive za emisije. Istina, nosi masku, ali Ani opet nije svejedno. Mnogo je brinula, i ozbiljan stres doživela kada je završio u bolnici i zato neće da sedi skrštenih ruku. Takođe, zna koliko i Daša brine za njegovo zdravlje, pa su sjele, i dogovorile se da mu zajedno dosađuju i da ga zivkaju i opominju. Smatraju da će, ako one budu uporne i naporne, on shvatiti da im je stalo da se sačuva, jer ni jedna ne bi podnijela da ga izgubi. On to zna i ovako, ali će sada morati da ga stisnu.”, rekao je jedan prijatelj Ane Bekute i dodao: “Daša je rekla Ani da je slobodno zove kad je Mrka tvrdoglav i odbija da je posluša. U tim situacijama će i onda da ga stisne i da mu nabija na nos kako obje umiru od brige i sekiracije, pa on neće imati kud, moraće da igra kako one sviraju. Mrka je stvarno bogat čovjek, sa njih dvije i veliku sreću ima što su one složne. Ana i Daša su stalno bile na vezi i kada je on bio u bolnici, ne žele da mu se nešto dogodi, sviđalo mu se to ili ne, moraće da ih posluša”.

Ads