Danas kada postoje društvene mreže, više ne moramo čekati nove magazine i tabloide da bi vidjeli kako žive naše omiljene zvijezde, gdje se kreću, šta su obukli, šta su pili, i kakve su im kuće. Sada je dovoljno da u samo par klikova dođete do svih informacija koje vas zanimaju, a postoje i društvene mreže, gdje je dovoljno da zapratite svoje omiljene zvijezde i onda možete vidjeti šta oni objavljuju svaki dan, obzirom da je većina njih baš dosta aktivna na svojim profilima.

Tako naprimjer, Jelenu Karleušu skoro svaki dan možemo vidjeti u nekom novom provokativnom izdanju ili kako se šeta po svojoj vili sa bazenom, do raznih destinacija gdje se provodi sa svojim društvom. Dosta njenih kolegica također radi istu stvar, pa ih tako često možemo vidjeti u luksuznim automobilima, kućama i na godišnjim odmorima koje obični ljudi mogu samo da sanjaju. Ipak, nisu svi baš na estradi takvi. Naime, ima i onih kojima nije bitno samo da se pokažu pred svima kako uživaju u bogatstvu, nego imaju neka svoja uvjerenja po kojima žive i prilično su tradicionalni. Među njima je i poznata pjevačica Slađa Alegro, koja je oduvijek važila za vrlo skromnu i dragu djevojku, što je još jednom dokazala.

Naime, niko ne bi mogao ni zamisliti Slađu kako loži vatru u smederevac dok kuha ručak i kafu, ali je očigledno sve moguće. Slađa izgleda ipak preferira tradicionalne stvari umjesto modernih, a pogotovo ne voli preskupe stvari, iako sebi može mnogo toga priuštiti, dok neki možda i ne mogu ali ne odustaju od pokušaja.

Ads