Pandemija korona virusa je neke branše potpuno stopirala kao što je na primjer slučaj sa estradom, jer zbog zabrane okupljanja su onemogućeni koncerti i nastupi i već se neki pjevači u regiji oglašavaju i traže pomoć od države jer stanje za njih postaje neizdrživo.

Ono što mogu da rade je da snimaju nove pjesme i spotove i oni koji se na ovaj korak odluče se trude da spotovi budu što interesantniji jer će na taj način privući i veći broj pregleda. Ponekad se u tome i pretjeruje i u posljednje vrijeme se počesto prelaze i sve granice ukusa, a jedan od primjera je i spot koji je za svoju pjesmu Šefica, snimila poznata srpska pjevačica koja je bila i učesnica Zvezda Granda, Milena Ćeranić.

Ona je poslije duže pauze snimila pjesmu i spot koji je izazvao velike polemike na društvenim mrežama. Milena u spotu izgleda fantastično ali problem je lokacija na kojoj je spot snimljen. Ona se u spotu pojavljuje vrlo oskudno obučena i to u istorijskoj crkvi Arača koja je proglašena i spomenikom kulture i koja je jako važna i za SPC ali i za državu Srbiju. U spotu je veliki broj kadrova u kojima se vidi kako Milena polugola sjedi u fotelji, puši nargilu i dodiruje svoje grudi.

Mnogi su ovo shvatili kao ponižavanje i nepoštivanje pravoslavne vjere i nikome nije jasno ko je izdao dozvolu za lokaciju ovog spota. Poznato je da je Arača pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Zrenjaninu i nakon upita novinara da li su oni pjevačici izdali dozvolu za snimanje spota u crkvi oni su odgovorili da jesu ali samo za područje oko crkve ali ne i u unutrašnjosti.

Ads