Ona je jedna od najpoznatijih voditeljki sa ovih prostora, koja se također okušala i u pjevačkim vodama, ali obzirom da joj to baš i nije išlo od ruke, vratila se svom starom pozivu. Naime, nama je poznata i kao bivša supruga Žike Jakšića sa kojim je bila dugi niz godina, a zajedno imaju i dijete. Dajana je nekada bila voditeljica u Grandu, a zatim je prešla na drugu televiziju, i sada vodi jutarnji program zajedno sa kolegom.

Ipak, svakome se s vremena na vrijeme desi poneki gaf, pa tako ni ona nije imuna na te stvari, ali joj se desio gaf baš u vrijeme dok je vodila jutarnji program sa kolegom, koji ju je izazvao da podigne nogu i pokaže čarape. Dajana je toliko htjela da uvjeri svog kolegu da može napraviti istu stvar kao on, da je bez imalo razmišljanja podigla nogu, ali je zaboravila na činjenicu da se nalazi u suknji. Srećom, na vrijeme se sjetila toga, pa je brže bolje spustila nogu, a malo duža suknja ju je spasila još većeg blama, iako su gledaoci mogli vidjeti već njene butine. Kada je napravila ovaj potez, svi su u studiju na sekundu ušutili, a i gledaoci kraj malih ekrana su samo čekali da vide šta će joj ispasti.

Ovo Dajani nije bio prvi put da provocira gledaoce, a pogotovo kada se jednom prilikom pojavila u studiju u dubokoj suknji sa šlicem, koja je diskretno otkrivala sve njene atribute. Upravo zbog toga se može reći da je Dajana definitivno jedna od najatraktivnijih voditeljica na ovim prostorima. Video ove scene pogledajte OVDJE

Ads