Ovog vikenda samo za Vas prenosimo novosti sa naše domaće estrade. Gde su i šta rade naše poznate  ličnosti i kakvi su bili na početku svoje karijere , a kakvi danas . Amar Jašarspahic poznatiji kao – Amar Gile , Bosanskohercegovački je pevač , rođen u Kaknju. Pre skoro deset godina , Amara je proslavila pobeda na takmičenju za ” Zvezde Granda ” , a samim tim proslavio je i svoj rodni grad. Naime, oduvek je želio da bude uspešan, a odluka da se prijavi na takmičenje mu je upravo to i donela. 

” Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je poslednja sezona ”Zvezda Granda” i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpevam da bih što pre završio. Kada je Saša Popović video odakle sam došao odmah mi je sredio matricu i sve po redu.” istakao je popularni pevač.

Osim po pesmama i neverovatnom glasu , Amara publika pamti i po ljubavi koju je imao. U to vreme, mlad , atrakrivan, šarmantan i zgodan , mamio je poglede mnogih devojaka i sve su htele da budu u njegovom društvu. Jednoj je to ipak pošlo za rukom, a reč je o nama poznatoj pevačici Aleksandri Prijović. Ostat će upamćeni po kratkoj emotivnoj vezi, a amar je također istakao i da Aleksandru strašno voli i da za njega nema bolje pevačice od nje. Ali isto tako to što su imali njih dvoje je bio samo zanos,nešto dečije, ne smatra da je to bila neka veza.

Ads