Jedan je od najvećih zabavljača na srbijanskoj estradnoj sceni, a publika ga voli u cijelom regionu pa je tako rado viđen gost u svim zemljama bivše Jugoslavije. Naime, pjevač Radiša Trajković Đani postao je iznimno popularan kada su ga iz razloga što je poznat kao neko ko prihvata šalu na svoj račun mladi počeli prozivati po društvenim mrežama sa parolom “No Đani, no party”. Poznat je i po tome što sa većinom kolega sa estrade ima dobre odnose, a čak i oni sa kojima baš i nema, ne voli da priča o njima puno u javnosti.

Đani je ipak u posljednje vrijeme počeo otvarati dušu u javnosti i pred kamerama, pa je tako pričao kako mu je jako teško zbog nekih ljudi, a pri tome je prvobitno mislio na Darka Lazića, o kojem je ranije pričao kako ga je maltene izdao, ali je sada kazao da je njemu Darko uvijek bio drag dečko. Krivo mu je što su se ljutili jedni na druge, pogotovo nakon svega kroz šta je Darko prošao. Što se tiče Mitra Mirića, tu je bio prilično oštar i kazao kako je on za njega “propao i budala”, jer napada Đanija da mu se ne javlja, kao da je on kriv i da mu je on zvao policiju.

Osvrnuo se on i na Sašu Popovića, za kojeg je kazao da je napravio odličan posao što je uzeo pare, a dok Đani smatra kako Grand kao Grand već odavno ne postoji i da se sve to pretvorilo u smiješnu produkciju, koja je čak i neozbiljna.

Ads