Prije nekoliko dana je javnost u regionu potresla vijest da je Rajko Dujmić, poznati muzičar starije generacije koji je najveći uspjeh doživio sa grupom Novi fosili čiji se hitovi i danas slušaju, doživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio ozbiljne povrede.

On je u srijedu u popodnevnim satima u Gorskom kotaru kod mjesta Ravna gora sletio svojim automobilom s puta i zadobio teške povrede glave. Hitna pomoć koja je ubrzo stigla ga je prebacila u bolnicu u Rijeci gdje je i operisan i smješten na odjel intenzivne njege. Posljednje informacije govore da je Rajko Dujmić dobio i krvarenje u mozgu te da je hitno operisan u Sušačkoj bolnici.

Njegova supruga Snježana je putem društvenih mreža podijelila najnovije informacije o stanju svog supruga i svima poručila da se mole za njega jer mu je život ugrožen. Hrvatski mediji pišu da je Dujmić priključen na respirator jer ne može samostalno da diše. On je u srijedu žurio da se nađe sa sa vojom suprugom jer su trebali da proslave godišnjicu braka.

Dujmić je vozio Tiguan a prema policijskom saopštenju nalazio se sam u autu a zbog neprilagođene brzine je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u hrpu kamenja koja se nalazila pored puta a zatim je auto odbačen do strmine koja vodi u jednu provaliju. Prilikom udarca i okretanja auta, Dujmić je ispao iz njega i zadobio teške povrede glave. Nesreća se dogodila u srijedu u 17 časova i 15 minuta a prema pisanju medija, policija i hitna pomoć je brzo došla na mjesto događaja.

Ads