Prije nekoliko dana iznenada je preminuo frontmen muzičke grupe “Parni valjak”, Aki Rahimovski, a njegova smrt iznenadila je cjelokupnu javnost, i ljudi su jednostavno bili šokirani da je otišlo još jedno veliko ime, i jedna velika legenda. Aki je preminuo iznenada i imao je samo 67 godina. U javnosti je prvo izašla informacija da će ovaj muzičar biti sahranjen u Zagrebu, a tada tačno mjesto i vrijeme nisu bili poznati.

Njegove kolege su na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici prvo potvrdile da je istina da je on preminuo i uz vrlo potresne riječi se oprostile od svog kolege, a sada su se oni opet oglasili, a ovog puta oni su objavili tačno vrijeme i mjesto gdje će ova legenda počivati. U njihovoj objavi piše sljedeće:

“Poslednji ispraćaj Akija Rahimovskog održaće se u četvrtak, 27. januara, u 15 sati, na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja. S obzirom na aktualne epidemiološke mere, iz menadžmenta benda “Parni Valjak” mole sve koji su voleli Akija, te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. januara kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog pozorišta, gde će biti moguće doneti cveće i zapaliti sveće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog muzičara. Službena komemoracija održaće se u petak, 28. januara u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.”

Ads