Sledeća misao j na spomen Duška Tošića je Jelena Karleuša. O njihovom 14 godina dugom brkau tokom 2022 godine sve i svašta se pisalo a li i Jelenda i Duško odlučili su ipak da se raziđu. Uživaju u odrastanju ćerki Atine i Nike i trude se da deo svoje privatnosti sačuvaju što je više moguće.

Međutim naslovu u medijima poslednjih nekoliko dana su podigli mnogo prašine. Ljubav Duška Tošića još sa početka fubalske karijere, dok još nije ni bio sa Jelenom Karleušom, želi ga nazad. “Kao navijači koji su uz klub danonoćno, više puta smo se uverili da jedini pomak u našoj situaciji mogu da učine ljudi – ofkovci. Oni koji dobro poznaju situaciju na stadionu i branili su boje na terenu. Zato javno iznosimo predlog da se u vrhu budućih struktura kluba nađe ime Duška Tošića. Ne treba posebno govoriti ko je Duško i kakvu je karijeru imao. Treba podsetiti da je uvek bio spreman da pomogne i sasluša naše predloge. I dalje verujemo u model, gde bi bivši igrač(i) kluba doneli prevagnu u podizanju OFK Beograda. Naš predlog: Duško Tošić!”, ovako se naovdi u saopštenju.

Duško Tošić je nosio na samom startu karijere i igrao je u mlađim kategorijama, pre nego što je u istom klubu postao profesionalac i ostvario transfer u Sošo, a Navijači se nadaju da je spreman da se vrati u klub kao funkcioner i da svojim radom izvuče klub iz katastrofalne situacije. Da li će Tošić to i učiniti ostaje da se vidi. Ostatak teksta možete da pročitate ovde. 

Ads