Mi se u nastavku bavimo sa najstarijim zanatom na svetu,a  to je definitivno prostitucija, koja je uvek dobro radila, i za nju nikada nije bilo krize. Naime, i u doba najvećih ratova, velikih svetskih kriza, nikada žene koje se bave ovim poslom nisu znale za krizu. Čak i u doba I i II Svetskog rata. posla je uvek bilo, a Sofi Anderson je samo od prostitucije zabeležila na početku svoje karijere preko 10.000 mušterija.

Ona je inače iz Brikstona iz Engleske, te je naakon toga postala i por no glumica, a nedavno je gostovalaa i na jednom podkastu, gde je sve frapirala, kada je rekla da nije nikada brojala broj svojih partnera, ali da je ta cifra definitivno negde oko 80.000 partnera?! “Ako krenemo od tačke kada sam se počela baviti prostitucijom, a bilo mi je 17, rekla bih da sam tada imala seks s pet hiljada ljudi godišnje, što definitivno nije nikako mala stvar niti brojka. Da, točna tako je bilo. Tada sam se viđala s deset do dvadeset klijenata dnevno”, rekla je Anderson.

Sofi Anderson danas ima 33 godine, nije još udata, a poznata je po svojim jako velikim grudima, te je definitivno uz Mia Kalifu omiljena engleska po rno glumica. Kada je frapirani voditelj rekao, da prostom matematičkom računicom dolazimo do cifre od oko 80.000 muškaraca, ona je kao iz topa izvalila:”Doduše, brojka se u međuvremenu smanjila. Između ostalog i zato što sam prestala da se bavim prostitucijom, tako da sada samo to naplaćujem u svojim folmovima za lepe pare. Mislim da sada govorimo o petnaestak osoba nedeljno”, dodala je Anderson, inače vrlo istaknuta pripadnica tamošnje LGBTQ zajednice i otvorena biseksualka.

Ads