Da li znate možda ko je slučajno devojčica sa slike? Verujemo da neke crte lica se definitivno nisu promenile, kao i nos, koji danas ipak izgleda pomalo drugačije. Ovo su svakako najinteresantnije priče kada govorimo o nekim velikim Balkanskim zvezdama, koje su bile potpuno drugačije kao male. Međutim, retko ko od njih na Instagramu postavi neku svoju sliku iz detinjstva, jer svi imaju neki kompleks, bilo da se radi o odeći koja je na njima, ili kako izgledaju.

Retki su oni koji će to da pokažu, a mi danas govorimo baš o devojčici sa slike. Kada vam kažemo luče iz Kasindola, ili Kroz šljivike i livade, na šta vas to konkretno asocira? Svakako, reč je o Dragani Mirković, koja je još od malih nogu pokazivala jako veliki talenat za muziku. Na slikama koje je postavila nedavno na Instagram profilu, pkazuje malu Draganu na muzičkoj sekciji u osnovnoj školi.

Ona je tada svirala gitaru, da bi je nastavnica muzičkog Biljana Kovrčić premestila u sekciju gde su pevači, jer je shvatila da je Dragana i višee nego veliki talenat. Već do osmog razreda je osvojila razne nagrade po raznim školskim takmičenjima. Sa 17 godina, odnosno u prvom srednje škole je već snimila svoju prvu pesmu, i ta koj elegenda definitivno rođena. Danas je Dragana MIrković jedna od najboljih pevačica koja se ikada pojavila na ovim prostorima. Prodala je na milione albuma, sretno je udata u beču, ima dvoje dece i karijeru na kojoj joj mnogi mogu da pozavide. Da li ste je odmah prepoznali?

Ads