Iz svih dijelova svijeta svakodnevno na internetu i na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo neku fotografiju, video snimak ili neku priču koja će nas ostaviti bez teksta. Tako je i sa pričom koju vam donosimo u nastavku, a vjerujemo da će vam biti itekako zanimljiva.

Vjerujemo da ste kao i većina ljudi, koji baš i nisu ljubitelji gmizavaca i da biste dali sve da ne dođete u susret sa njima, a činjenica jeste da poslednjih nekoliko godina, zmije su se previše opustile, pa to nije kao nekada, nego one sad zalaze u urbana i naseljena mjesta, ulaze ljudima u kuće, stanove, zavuku se ispod kreveta i slično. Nikome nije svejedno kada se nađu u takvoj situaciji jer niko ne zna kako tada da postpupi, a vjerujemo da je tako bilo i u priči koju vam donosimo u nastavku.

Naime, radi se o tome da društvenim mrežama kruži video snimak koji nam dolazi iz Australije na kojem se vidi kako veliki piton upada na piknik jednoj grupi ljudi. Oni su bili prinuđeni da čekaju i da posmatraju sa određene udaljenosti gdje su sigurnoi kako ogromna zmija klizi po njihovim stvarima. Čovjek po imenu Šon Džons je snimio video koji je nastao na planini Brizbejna Mount Kut-Ta, u predgrađu grada Brizbejna.

On je za tamošnje medije rekao da se piton popeo iz vode prije nego što je došao do njihovog ćebeta za piknik :Svi ostali ljudi bili su prilično uplašeni, jer je to došlo iz vode, to je bio šok za videti” rekao je Džons, a tamošnji mediji su objavli da je piton bio dugačak čak dva metra. Evp pogledajte i sami kako je sve to izgledalo.

Ads