Jedno od najprestižnijih muzičkih takmičenja je zasigurno Zvezde Granda, koje je do sada iznjedrilo veliki broj ultrapopularnih i talentovanih mladih pjevača, i nakon 14 godina i dalje važi za jedno od najboljih takmičenja. Ovo je i jedina muzička talent emisija koja je uspjela da se održi sve ove godine i to zahvaljujući Saši Popoviću koji uvijek zna šta treba da se promijeni kako bi ostali i dalje najgledaniji. Otkako je Karleuša ušla u žiri, emisije su postale još gledanije pogotovo zbog njenog britkog jezika i jer je nije sramota da se posvađa sa bilo kime, pa čak ni sam kolegama koje su duplo starije od nje. Nju zapravo kandidati većinom i vole upravo zbog brutalne istine koju govori.

Naime, Jelena nikada nikome ne prešućuje kritike niti ih ublažava jer smatra da je najbolje kada se sve kaže direktno u lice i da samo takav oštar način može dati rezultate. Međutim, pojavila se jedna djevojka na sceni koja je uspjela ostaviti čak i Jelenu bez teksta i u suzama. Naime, njeno ime je Slađa Zubčević, koja je iz Sarajeva došla u Beograd kako bi se predstavila u ovoj emisiji. Naime, Slađa je došla na scenu, otpjevala dvije pjesme i ostavila sve bez teksta.

Jelena je tokom izvođenja pjesme “Lepi moj”, ali i nakon toga plakala, a onda joj je rekla kako je zapravo bila spremna da je iznapada zbog njenog stajlinga, patika, kikica, a htjela je da uključi i “vređalicu”, ali je onda Slađa zapjevala i jednostavno je ostavila bez teksta. Jelena joj je također poručila kako se nje ne treba plašiti i da je Slađa jedna od rijetkih koja ima pravo da izgleda kako god želi, jer je njen glas fantastičan, dok je Marija skakala od sreće i grlila je jer je nju izabrala za mentora. Snežana je po prvi put ustala i poklonila se Slađi za njeno pjevanje.

Ads