Pjevač Hasan Dudić bije bitku sa koronom – otkrio je da je zaražen već osam dana, te da su ga ljekari iz bolnice pustili na kućno liječenje, a o tome je rekao: ”Bio sam na VMA i na Infektivnoj klinici. Čuvao sam se, i svuda narodu govorio da se pazi, i mene zakači. Počela je prvo mala temperatura, pa kašljanje. Odem na VMA, ali mi ni na kraj pameti nije bio kovid 19, jer sam se prije mjesec dana dva puta kontrolisao. Treći put, međutim, kad su mi rekli da je korona, kad nisam “riknuo”

Kako i sam kaže trenutno ga najviše muči kašalj te da je u nedjelju radio analize i da su bile dobre, a sada treba da radi nove. Rekao je i da je dobro da je na vrijeme se javio ljekarima jer su mu rezultati analiza veoma dobri, e da je imao blaži oblik korone, ali da ni to nije niti malo naivno. Kako kaže, osjetio je kidanje tijela, kao da su mu se sve kosti na tijelu rastavljale, te da su to bili bolovi kakve nikada prije nije imao. Znao je nakon drijemanja da se probudi i da uopšte ne zna gdje se nalazi, te je imao često neke slike i halucinacije te da je viđao neke mrtve ljude, ali je sada sve to mnogo bolje

 

Kako kaže, u bolnici ga nije držalo mjesto i jedva je čekao da dođe kući: ”Kad su me sa VMA uputili na Infektivnu, bio sam u trenerci i u patikama koje su kao čarape. Čekao sam od 12.30 do 18.30, nakupio se zime i tad se još više razbolio. Već dižem ruke, pašću u nesvijest… Pokucam na jedna vrata, otvara doktorka, ja je pitam: “Izvinite, da li je možda moj uput kod vas? Više ne mogu, ja sam Hasan Dudić, da znate ime i prezime”. Kaže “Nije, ali ću naći. Znam ko ste, moj profesor matematike je vaš veliki drug, Goran iz Šapca”. Bog me je pogledao. Ona ode, pronađe, primi me, dam krv, sve odradimo. Zamolim je da budem kod kuće, i da radim kako mi ona nalaže.”

Ads