Djevojka Tijana Jurić je imala samo 16 godina kada je zvjersski ubijena, a sada je njen otac nakon njene smrti našao snage i odlučnosti da pomogne svakom djetetu koje bi moglo da zvrši kao što je njegova kćerka. Sada je Igor njen otac, osnovao jednu fondaciju a još prije godinu dana je pričao javno kako ima saznanja da je u iskorištavanju maloljetnjica uključen i jedan poznati političar ali da nije htio da otkrije njegovo ime.

Sada se u Srbiji podigla velika prašina nakon saznanja da su se na raznim proslavama u Jagodini dovodile maloljetnice i da je navodno umiješan i Dragan Marković poznatiji kao Palma, a sada je o tim saznanjima iznija u javost Marinka Tepić koja je pokazala snimak svjedočenja jednog bivšeg zaposlenika hotela u kojima su bile te proslave. Naravno, da je Palma sve t izjave negirao, i otišao je u tužilaštvo na razgovor, a idalje je otvoren predmet o kojem se još vodi istraga Odmah se oglasio Igor Jurić koji je rekao kako Marinkine optužbe nisu bez temelja, a prije neka dva dana je bio gost u emisiji Utisak nedelje gdje je pričao o detaljima o ovom slučaju.

Igor je pred sami kraj ove emisije rekao kako želi da javnost zna da on nema nikakvih problema kao ni suicidnih misli za slučaj da jednog dana bude završio u Dunavu. Svi su u studiju bili šokirani sa ovom njegovom izjavom, pa je Olja Bečković upirala zašto mu takve stvari padaju na pamet. Zatim je on rekao da svaki dan provjerava svoj auto i da nema problema sa svojim zdravljem i da želi da se znada ako mu se nešto uskoro dogodi da to on nije uradio svojom voljom.

Ads