U današnjem članku vam donosimo jednu veoma zanimljivu ali i neobičnu priču koja je mnoge ostavila bez teksta. Svjesni smo da se svakog dana kako kod nas, tako i u cijelom svijeti dešavaju razne čudne i neobične stvari, a nekako i ne treba da nas iznenađuje tako nešto s obzirom na to u kakvom svijetu živimo, i da je došlo vrijeme da sve ono što nekada nije bilo normalno danas jeste, i dosta toga još.

Priča koju vam donosimo u nastavku dolazi nam iz Srbije, a radi se o tome da je jedan prizor na Zemunskom keju mnoge iznenadio, ali sa druge strane mnoge i preplašio. Naime, radi se o tome da je neko došao na ideju za koju možemo reći da je u najmanju ruku morbidna, a riječ je o tome da je neko od starih stvari napravio ženu kako sjedi na stolici.

Dakle, neko je došao na ideju da uzme stare stvari i da od njih napravi ženu koja sjedi u stolici, a koja izgleda poprilično jezivo, tako da nikome nije jasno šta je taj neko pokušao da uradi, i koji je bio krajnji cilj ovog nazovimo performansa. Fotografija je vrlo brzo postala viralna, i društvenim mrežama se širila brzinom svjetlosti, a kod korisnika je izazvala brojne rekacije tako da su komentari bili dosta različiti, od onih kojima je ovo bilo smiješno i zanimljivo, dok sa druge strane bilo je i onih kojima je ovo bilo bizarno i čudno. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo u video snimku ispod, a vaša mišljenja i komentare nam pišite ispod.

https://www.instagram.com/p/CZZhR5-MGNw/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ads