U poslednja 2 meseca definitivno vest broj 1 u celoj Srbiji jeste nestanak Matej Periša iz Hrvatske, koji je nestao u glavnom gradu ove zemlje još 30 decembra prošle godine. I dan danas se traga za njim, a srpskoj policiji, pomažu i njihove kolege iz HHrvatske, ali za sada bez nekih pozitivnih pomaka prema napred.

Međutim, da sve ne mora tako da bude crno i pesimistično za njegovog oca Matej Periša, pokazuje i slučaj mladića iz Kruševca, koji  je jučer napokon pronađen nakon preko 40 dana potrage za njim. Naime Aleksa Stanković je nestao sada već davnog 28 decembra, a njegov telfonski signal je poslednji puta lociran u beogradu.

Policija ga je jučer tako pronašla u jednom stanu u Beogradu u naselju Vračar, i kako je odmah izjavio od kuće je otišao samovoljno i niko ga ni na šta nije terao. ako niste upućeni u ovu temu, Aleksa je veliki zaljubljenik u video igrice koje je konstantno igrao kod kuće, a majci je uvek govorio kako bi voleo da odseli iz Srbije.

Kako javljaju iz policije, njegova namera je bila ta da ode za Kanaduu, a nije ni svestan koliku je bol naneo svojim roditeljima, koji su bili ubeđeni da mu se nešto ddesilo i da se možda desilo i ono najgore po njega. Kada su ga pronašli policajci, na sebi je imao majicu na kojoj je pisalo:” “Ode Deja, dođe Mića, bila nam je blejica”.

Ads