Dado Polumenta jedan je od pjevača koji je pored odličnog i izvanrednog talenta za pjevanje, oduvijek privlačio veliku pažnju ženskog dijela publike zbog svog izgleda, a njegovi nastupi su uvijek bili krcati ženama koje su ga pratile stalno. Naime, Dadin stric je Šako Polumenta, koji je poznat kao veliki zavodnik, ali Dado iako važi za jednog od najpoželjnjijih nikada nije bio poput Šaka, nego je uvijek bio kao malo povučeniji.

Upravo zbog toga su ga žene voljele još i više, jer je ta doza misterioznosti još veći plus kod djevojaka, ali Dado ipak nije imao toliko sreće da od prve nađe svoju srodnu dušu. Naime, on iza sebe već ima dva braka koja nisu uspjela, a čak je pokušao i da se promijeni zbog jedne žene, ali se čini kako mu ipak to nije išlo tako dobro za rukom i da nije toliko religiozan koliko je mislio da može biti zbog ljubavi. Međutim, on je 2015. godine dočekao svoju treću sreću, kada je upoznao sadašnju suprugu, Ivonu Ivković i to na snimanju spota. Između njih je odmah planula ljubav, koja traje već pet godina.

Naime, Dado vrlo često voli da stavlja slike svoje supruge na društvene mreže i često se “hvali njome” a svima je drago što se napokon skrasio, a imaju zajedno i kćerkicu. Naime, Iva je potpuno drugačija od svih, ima prirodnu ljepotu i ne pati pretjerano za nekim dodatnim zahvatima. Ipak, svi se i sada sjećamo Dadine prve ljubavi kada je tek počeo da pjeva kojoj je posvetio i pjesmu “Ana Marija”.

Ads