U današnje vreme na TV ekranima možemeo da vidimo sve i svašta i too pogotovo što se tiče samih voditeljki. Dovoljjno je samo vikendom da pustiimo TV Pink i da vidimo jednu Jovanu Jeremić, i onda vam je dovoljjno videli smo apsolutno dno novinarskog posla. Željko Mitrović je svakako pogodio i sa njom, jer kako opisati voditeljku koja u jutarnji program ulazi u rošulama? Ugosti predsednika Srbije, i čoveku uskače u reč sa prišom o trenutnom šeru?!

Međutim, ona je postigla ono što je sbakako i htela, a to je da je priča o njoj, a mi danas govorimo o drugim voditeljkama, koje na pravi način obavljaju svoju vrstu posla. Imamo jako puno voditeljki koje nam definitivno mogu da poprave dan i raspoloženje, kao i onih koji jako dobro rade svoj deo posla. Mi danas govorimo o poznatoj srspkoj voditeljici Slađani Tomašević, koja je jako dugo vremena u svome poslu i radi ga na jako dobar i kvalitetan način. Ona je sada odlučila da baci rukavicu u lice baš svim voditeljkama, te je objavila par fotki u krakoj suknji, a njene duge i prelepe noge došle su do izražaja.

Pratioci na društvenim mrežama su samo sipali komplimente na njen račun:”Najlepše noge na malim ekranima”, “Kao devojčica si”, “Prosto blistaš”, samo su neki od komplimenata koje je dobila. Koja su vaša mišljenja o ovoj voditeljki? Pišite nam sve u komentarima..

Ads