Zdravlje pluća je itekako bitno za svaku osobu, a svi oni koji piše su definitivno svesni da sami sebi ugrožavaju zdravlje. Većina od njih je svesna da jednog dana itekako mogu zaraditi tu berkolozu ili tu mor, koji je u konstantnom porastu u poslednje vreme. Iako su duuvanske prerađevine rapidno poskupele u poslednje vreme, broj pušača definitivno ne stagnira.

Ono što je posebno zabrinjavajuće je to, da sve više maloletnih osoba postaje pušač, bez obzira što je reklama duvanskih proizvoda strogo zabranjena, opet do najmlađihh nekako dođe ta cigareta. Pokušavaju duvanski magnati da prodavaju i električne cigarete sa manjim postotkom duvana, li ni to svakako da nije pravo rešenje. Opet za skoro isto para dobijete istu stvar, ugrožavate pluća.

Sa početkom pandemije korona virusa, ljudi su odjednom krenuli da vode brigu o plućima, jer se znalo da virus covid 19 prvo napada pluća. Mi vam tako danas donosimo jedan super savet kako da zaštite i obnovite vaša pluća na pravi i prirodan način. Tako mi danas govorimo o đumbiru koji je i više nego preporučljiv za vaša pluća. Itekako je poznat po svojim protu upalnim dejstvima, a jako je zdrav za respiratorni sistem, i način na koji ekspressno izbacuje sve otrove iz vaših pluća.

Druga opcija je da pomešate kurkumu i jabuku, ova kombinacija je također odlična kombinacija za protu upalna dejstva, i to ne samo u plućima nego u celom čovekovom telu. I na kraju bomba od vitamina C, kombinacija kupusa i zelenog čaja učiniće da oporavite pluća na pravi način.

 

Ads