Iako smo se nadali i jedva čekali početak nove godine, misleći da će sve biti drugačije u odnosu na prethodnu, koju smo jedva čekali da ispratimo, naše želje se nisu ostvarile. Vijesti o crnoj hronici nastavile su da nas okupiraju svaki dan, pa je čak i prvo jutro u novoj godini obilježeno šokantnim vijestima, o nestanku Mateja Periše, a agonija traje i dan danas, i još uvijek nema nikakvog napretka u potrazi za mladićem.

Nikako da se riješimo negativnih i loših vijesti, ali nekako uvijek u moru nečega lošeg naiđemo na nešto što će nam izmamiti osmijeh na lice, i unijeti mnogo pozitivne energije. Upravo u nastavku govorimo o jednom video snimku koji je raznježio mnoga srca, i izmamio osmijeh na lice, a evo o čemu se radi. Poslednjih nekoliko dana u Srbiji pada snijeg, i sve je tako lijepo vidjeti da je prekriveno snježnim prekrivačem, ali svakako da sa druge strane imamo i onaj malo manje lijep dio, a to je svakako čišćenje snijega.

Naime, radi se o tome da je na društvenim mrežama osvanuo video snimak na kojem se nalazi jedan mali dječak koji je dobio malu lopatu kako bi pomogao da se snijeg očisti. Mališan je pokušavao nekoliko puta da očisti snijeg, nego je on tako slatko pao i zabio glavicu u snijeg, da je scena i više nego smiješna. Bez obzira na sve, on nije odustajao i nastavio je da čisti, ali izgleda da mu to nije uspjelo, barem sudeći po snimku, jer se njemu očigledno prispavalo. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Ads