Svi znamo da je astrologija neverovatno tačna i precizna i puna otkrivanja , ali je većini ljudi i mistična. Svako od nas je u nekoj meri zainteresiranosti šta će mu se dogoditi u budućnosti u životu i kakva im sudbina predstoji. Astrologija se bavi pročavanjem uticaja planeta i ostalih nebeskih tela na čoveka , njevo život i sve događaje koji će mu se u životu desiti. U astrologiji se kreira posebna astrološka karta,odnosno horoskop na osnovu tačnog vremena, logacije njegovog rođenja. Na temelju natalne karte se može reći o tome šta neko može očekivati u ljubavi, karijeri i slično.

U astrologiji se kreira posebna astrološka karta,odnosno horoskop na osnovu tačnog vremena, logacije njegovog rođenja. Na temelju natalne karte se može reći o tome šta neko može očekivati u ljubavi, karijeri i slično. Prema rečima poznatog Ruskog astrologa – Pavela Globa, u 2022 godini sledeći znakovi bi mogli da nalete na brojne prepreke. Ono što je dobra strana je da će ih to ojačati i naučit će veoma važnu životnu lekciju.

STRELAC- obratite pažnju na lični život, porodicu i karijeru , pa ukoliko odlučite da pokrenete neki posao i uložite novac u to prvo dobro razmislite i detaljno isplanirajte. 2022 nije dobar trenutak za donošenje važnih odluka. RAK- Počnite da praktikujete meditaciju , jer će biti trenutaka kad ćete poželeti da izađete iz vlastite kože. Puno stresa i napetih situacija, a vi se potrudite da budete staloženi i sve to prevaziđete. JARAC- kao ni prethodnim , ni Vama ova godina neće biti preterano dobra kada je reč o finansija. Trošit ćete više nego što zaradite, a velika je šansa da ukoliko ne budete pazili ostanete bez veće količine novca. Dobro posmatrajte trenutke oko sebe , da ne propustite ono što Vam je sudbina namenila.

Ads