U nastavku današnjeg članka se bavimo našom domaćom estradnom scenom, tačnije pišemo o poznatoj srpskoj pevačici Dragani Mirković koja je već duži niz godina na našoj estradnoj sceni. Dragana Mirković je u braku sa poznatim biznismenom Tonijem Bijelićem i to trja epreko 3 decenije i zaista odoleva sivm izazovima, a sa ove vremenske distance prilično se davnim čini period kada je ovaj bizsnimen zaprosio poznatu pevačicu.

Dragana se u jendom intervjuu prisetila tog trenutka i iznenadila je mnoge detaljima prosidbne. “To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje „hoćeš li da se udaš za mene“ izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora? Toniju je to pitanje „izletelo“ dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla „da“, i to je bilo to. Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Doduše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu”, pričala je pevačica kroz smeh.

Međutim, brak pevačice kroz sve ove godine dokazuje da su nekad dugovečniji oni brakovi koji započnu na neobičnim temeljima nego oni sa klasičnim romantičnim pričama. Prvih šest meseci njihovog zabavljanja mnogi su pričali da je živela u Beogradu, a on u Beču, i bili su to sati i sati telefosnkih razgovora, tokom koji su samo shvatili da govore istim jezikom i da su jedno za drugo. Samo možete da zamislite kako ih je to sve koštalo, jer su međunarodni razgovori bili tada jako skupi. Ostatak čitajte ovde. 

Ads