Prošle godine se dogodio jedan nesvaišanji događaja, tačnije sve se desilo u mesecu februaru u jednom poljskom gradu Vroclava. Noćna službna dežurne bolnice dočekala je u zoru Irenu Kozlovsku (28) koja je vrištala žaleći se na nesnosnu bol u donjem delu tela. Posle pregleda doktora je dobilasedavite da se umiri i ostala ej do podneva u bolnici na posmatranju preneo je tada gazetawroclawska.pl.

Irena je platila danak nepripremljenosti za ove odnose, pošto prema sopstvenom priznanju četirig odine nije imala odnose. “Rekla nam je da je 2017. doživela saobraćajnu nesreću posle koje je jedva prohodala. Pre toga imala je turbulentnu i nasilnu vezu iz koje je izašla sa psihičkim posledicama, pa joj je puno vremena trebalo da se oporavi i izbegavala je muškarce i veze. Dogodila se jedna manja kućna zabava u vreme koronavirusa kod prijateljice i tamo je upoznala dva momka. Očigledno se uželela prirodnih potreba ali njeno telo nije bilo spremno za tako nešto. To je uobičajena pojava, pogrešila je što je iznenada ušla u sve to”, rekao je novinarskoj ekipi dežurni lekar bolnice u predgrađu Vroclava.

Nakon dve nedelje je Irena i sama napisala na društvenoj mreži Fesjbuk da je imala gadan slučaj “povratak u seks*alnu svakodnevnicu” ali nije ulazila u detalje. “Apelujem samo na žene da ako su pravile duže pauze kao ja, nikako ne pogreše. Iako neki doktori kažu da je to zabluda, na svojoj koži sam osetila najgoru bol u životu u predelu polnog orga*a. I da, u mom slučaju je tačno, kada nemate ‘to’ duže vreme, ‘ona’ se zaista suzi”, napisala je ova devojka.

Ads