Iako je Slavica Karić neko ko živi mirno i povučeno, ona je izuzetno cenjen član poznate familije, a četiri decenije provela je u brau sa Sretenom Karićem, koji je preminuo 2017 godine. Majka je četvoro deceGorana, Bojana, Stefana i Gordane, ali i baka šestoro unučadi.

Također, sudeći po njenom Instagram pofilu, gde često objavljuje slike najbližih porodica jojo je baš na prvom mestu, a upravo zahvajujući društvenim mrežama saznali smo da ona živi kao sac običan svet. Ona je neko ko uživa u prirodi, zelenilu, gajenju ruža, ali dosta vremena provodi i u bašti. Pratiocima se nedavno pohvalila da su joj odlično rodile paprike, a kad je već tako, red je da se pripremi zimnica. Karićka je zasukala rukave, pa je uzela varjaču i sama stala pored velikog kazana da skuva ajvar. „Velika obaveza, ali i veliko zadovoljstvo“, poručila je Slavica Karić koja, da ne zaboravimo da napomenemo i to, izgleda za svaku pohvalu.

„Srećan rođendan mojoj predivnoj snajki. Imati tako brižnu, odgovornu i ljubaznu snajku više je od blagoslova“, ovo su reči koje je uputila Maši Karić, koaj je supruga njenog sina Bojana ali je dodala i da je ponosna na sve svoje snajke. Kada je u pitanju odnos sa prvom snajkom, bivšom suprugom Bojana, Jelenom Karleušom nikada nije govorila, a pričala je samo Jelena, ubrzo posle razvoda braka koji je usledio samo tri meseca posle venčanja.  “Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim…” pričala je ona. Ostatak čitajte ovde. 

Ads