Prije četiri godine je u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj život izgubio pjevač Šaban Šaulić kojeg su njegovi obožavatelji smatrali kraljem narodne muzike i danima su se od njega potresnim riječima opraštali na društvenim mrežama.

Šaban je iza sebe ostavio svoju suprugu Gordanu i njihovo troje djece sina Mihajla i kćerke Sanelu i Ildu a u javnosti se tada oglasila i mlada pjevačica Ivona Negovanović koja je tvrdila da je ona bila Šabanova ljubavnica te da je on i otac njenog sina. Goca se nije obazirala na napise medija i povukla se iz javnosti i samo ponekad bi prisustvovala nekim značajnim javnim događajima i to uvijek u društvu svojih kćerki pa je tako sa njima primjećena na nekoliko modnih revija koje su održane u Beogradu.

Od kako se i njen sin Mihajlo oženio i napustio porodični dom ona je ostala sama i to joj prilično teško pada jer se morala suočiti sama sa svojim bolom zbog gubitka koji je doživjela Šabanovim odlaskom. Ona je tada odlučila i da njihovu zajedničku vilu koja je Šabanu bila posebno draga izda jer njoj samoj toliki pristor nije bio potreban.

Sa svojom porodicom je bila i nekoliko puta u Šapcu rodnom gradu svog muža u kojem muj je  podignuta i bista a primjetno je da se na njeno lice vraća osmijeh koji ju je krasio i dok je Šaban bio živ. Goca je shvatila da život ide dalje i nedavno je proslavila i svoj 65-i rođendan. Uz nju su taj dan bila njena djeca i unuci, neki lično a neki putem interneta ali je ona bila presretna i vidi se da je ipak pronašla mir u svojoj duši.

Ads