Vitalij Kličko, iako je poslednjih 7 godina gradonačelnik Kijeva, i iako je Svetski šampion bio jak opuno godina u boksu u teškoj kategoriji, i znali su ga samo osobe koje prate ovaj sport, tek sada je šira javnost u potpuunosti se počela zanimati za njega. Odjednom se cela javnost počela zanimati za gradonačelnika, koji je od prvog dana rata uzeo pušku u ruke i krenuo da brani Kijev i Ukrajinu.

Njegov privatni život je prava misterija, a tek sada se saznalo da je on posslednjih 8 godina živi odvojeno od svoje supruge, koja pokkušava da izgradi muzičku karijeru u NNemačkoj, a njegovo troje dece, dva sina i ćerka su rasuti po Evropi gde završavaju škole. Svi imaju dvojna državljanstva, te se vide tek par puta godišnje.

Mnogo puta je na pitanje novinara da li su razveddeni, rekao, da nisu, i ako se ikada razvede oni će to prvi da saznaju. Međuutim, bivši svetski šampion i nije toliko dobar prema ženama koliko se zapravo i prikazuje. Hajden Penetijer je njegova bivša žena, sa kojom ima i ćerku Kaju, a koju je u toku braka od 2013 do 20118 godine čak i maltretirao, zbog čega su se čak i razveli.

Međutim, ona i posle Klička nije baš puno bolje prošla, ponovo se udala, a svako malo američki mediji pišu o tome, kako je sadašnji muž Brajan redovno tuče. Ne zna se da li je mazohista, ali joj još uvek ne pada na pamet da podnese zahtev za razvodd braka.

Ads