Današnja nam je tema poznata hrvatska pjevačica Severina Kojić o kojoj baš dugo nismo imali šta da pročitamo. Prije nekoliko mjeseci Igor Kojić je uslikan ispred zgrade u kojoj živi Severina Kojić u Zagrebu, tačnije na Kozjaku. Kako saznajemo, pjevačica Severina je tog dana se Igor iselio iz svog stana, on je vukao kofere i odijela koja su bila na vješalici. Stvari je stavio u kombi, koji je imao beogradske registracije.

Ono što se još dogodilo u protekloj sedmici jeste da se ovog vikenda Severinina nećakinja preslila sa svojim suprugo u Severinino susjedstvo, tačnije preko puta njene zgrade, pa tako da su sada komšinice. Također, Severina je snimila i nekoliko kampanja, a ovo je već drugi put da je Iigor viđen kako nosi stvari ispred Severinine zgrade, i nakon toga ga niko nije vidio godinu dana. On je viđen na Kozjaku prije nekoliko sedmica, i nije poznato da li je ušao u njen stan. Počele su da kruže priče da se Igor vratio kući, jer su se odnosi zahladili između njega i Severine, a sada se Igor posvetio nogometnom menadžmentu i duhovnosti. On sada posjećuje samostane i traži duhovni mir, a kako pričaju komšije, Severina je posljednji put prošle odine bila u obiteljskoj kući Kojića u Beogradu.

Oni se još uvijek prate na društvenim mrežama, ali izgleda da je ljuav pukla. Također, više ne stavljaju komenatare niti objavljuju zajedničke slike. Velikii broj zajedničkih fotografija je obrisan, a prošle godine su proslavili petu godišnjicu braka u Beogradu, a bilo je preko 600 zvanica.

Ads