Žena sa pištoljem je inače rijetka pojava na ovim prostorima, barem što se tiče javnog života. Ipak, vrlo često nismo ni svjesni sposobnosti poznatih ličnosti i mislimo da znamo sve o njima zato što redovno čitamo vijesti, a onda se iznenadimo kad čujemo neke detalje koji nas frapiraju o tim osobama, jer nikada ne bismo ni pomislili da su oni spremni na takve stvari. Naime, Katarina Grujić oduvijek je izgledala odlučno i čvrsto, ali niko nije mogao ni pomisliti da je ona dobra sa rukovanjem oružjem.

Naime, Katarinu su novinarske ekipe uhvatile ni manje ni više nego u streljani, a muškarci su ostali zapanjeni kada su vidjeli njene vještine sa oružjem. Iako je poznata kao dobra pjevačica, sa njom se ne treba šaliti, jer odlično gađa mete. Naime, iako je i do sada važila za jednu od najljepših ali i žena koje je teško osvojiti, muškarcima sada sigurno neće biti ništa lakše da joj priđu, nakon svega što su imali da vide. Katarina Grujić inače je oduvijek bila jedna od najatraktivnijih pjevačica, još otkako se takmičila u Zvezdama Granda, a na njenoj savršenoj liniji joj zavide mnoge kolegice. Ona definitivno ima ono nešto, faktor “x” zbog kojeg izluđuje muškarce, a ni žene nisu imune na nju, te priznaju kako je definitivno jedna od najljepših.

S druge strane, istina je da se vidi da je i ona imala nekih estetskih korekcija na sebi, ali je to sve decentno i ništa pretjerano, te je samo naglasila kako svoju ljepotu tako i zanosne obline.

Ads