Kada su naše domaće poznate ličnosti u pitanju, mnogo je njih koji su se bukvalno obogatili preko noći, i koji su od osoba koje niko nije znao, postali toliko poznati da svi mediji i portali pišu o njima. Recimo mnogo je i starleta koje su zahvaljujući svom dobrom tijelu obrnule milione, ali nisu one jedine, tu su i kvazi pjevačice koje dobro izgledaju nakon što su uložile mnogo novca u svoj izgled, zbog kojih zarađuju veliku lovu, a njihove pjesme nisu ni blizu dobrog.

Jedna od pjevačica koja zaista dobro izgleda je i Sandra Afrika, koja je više poznata po reklamama koje snima za Meridian kladionicu, nego po pjesmama koje je snimila, ali ona zahvaljujući tijelu koje ima puni klubove, a muškarci su jednostavno odlijepili za njom. Ono što javnost malo zna o njoj jeste to da ona ima mnogo nekretnina koje se procjenjuju na više miliona. Recimo ima jahtu, za koju je rekla da joj je baka ostavila u nasljedstvu, mada joj u to slabo ko vjeruje.

Međutim, ona je jako pametno radila tokom svoje karijere. Sandra i Aleksandar Moskovljević Mikiša, njen menadžer i bivši emotivni partner s kojim je ušla u posao sa nekretninama, su naime napravili tačno 13 stanova u modernoj zgradi u samom centru Šapca. I tako su od tih 13 stanova, po jedan ostavili za sebe, a ostalih 11 su prodali bukvalno u jednom danu.

Jednom prilikom ona je izjavila: “Verovali ili ne U Šapcu imam kuću od 800 kvadrata, a gradila sam je dok sam tamo živela. U Beogradu imam u luksuznom naselju stan od čak 700 kvadrata”. Šta vi mislite o njoj? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads