I za danas donosimo jakoo tužne vesti a da će biti ovakvih vesti sve više i više, jasno je to svima jer jednostavno majka priroda je tu da čini svoje. SVedoci smo da smo u poslednjih par godina izgubili veliki broj ljudi što poznatih što nama dragih iz porodice.

Svi polako dolaze do kraja svoga životnog veka, i neko umre prirodnim a neko na veliku žalost od neke teške bolesti sa kojom se dugo vremena bori, pa na kraju ipak ne bude toliko snažan da se izbori s njom. Kako se u narodu kaže najteže je kada je čovek bolestan i sam i kada umre sam u svojoj kući, pa ga niko ne nađe po nekoliko dana, jer ga nažalost niko ni ne posećuje.

Naša sledeća vest nam dolazi iz sveta, a naravno da je u pitanju neka tužna vest. Radi se o tome da je Dreg izvođač Drag queen Džordž Vard koji je jedan od najpoznatijih po svom umetničkom imenu Cherry Valentine, preminuo je u 28. godini života , a ovu vest je saopštila je njegova porodica. On je neko ko se pojavio u drugoj sezoni rijalitijia Ru Paul’s Drag Race UK”, a kasnije je bio zvezda BBC dokumentarca “Gypsy Queen And Proud”.

Rijaliti igrač Vord je preminuo u nedelju, a odrastao je u Darlingtonu u okrugu Darama. Takoođer on je bio neko ko je radio i kao medicinski tehničar od 2015 godine pre nego što je započeo svoju karijeru kao dreg izvođač. “Sa ogromnom i dubokom tugom vas obaveštavamo da je naš Džordž – Cherry Valentine – tragično preminuo”, – piše u saopštenju njegove porodice.

Ads