Nemoralna ponuda je jako poznat film sa Demi Mur i Vudi Harelsonom, svi se sjećamo te priče. Kada je Vudijev lik dobio ponudu od bogatog biznismena (Rober Redford) da spava sa njegovom ženom (Demi) za novac. A ponudio mu je čak milion dolara. Filmski par je u startu odbio ovu nemoralnu ponudu, ali su zbog finansijskih problema u kojim su se nalazili bili primorani da ju prihvate. Kada je sve prošlo i kada su „zaradili“ milion dolara njihova veza kreće niz brdo. Nepovjerenje, ponajviše od strane muža je dovelo do pucanja braka.

Činjenica da život često imitira umjetnost se potvdila još jednom, kada se nešto slično dogodilo u današnje vrijeme. Šeik Muhamad Bin Salom je poznat koliko je i bogat. Njegova „dnevnica“  je 500 miliona dolara, a tako silno bogatstvo nosi sa sobom i razne troškove. Tako da je suvlasnik i „jednog malog“ fudblaskog kulba Mančester Sitija iz Engleske (ako moramo napomenuti). Iz nekog razloga, uprkos silnom bogatstvu, njega najviše privlače starlete. Opet zahvaljujući statusu mogao je imati svaku koja mu je zapela za oko. Sada je naciljao novu, Kim Kardašijan.

Kim je jako poznata žena, ponajviše iz svojih rijalitija, u braku je i ima troje djece. Baš ona je dobila ponudu bogatog šeika da provedu noć zajedno. Za što će joj on dati milion dolara. Kim je udana za Kanje Vesta, poznatog repera i producenta, koji nije stranac finansijskim teškoćama. Tako je i ove godine, kada je ponovo upao u finansijske probleme. Javnost samo može pretpostavljati da li će ova poznata starleta prihvatitit nemoralnu ponudu bogatog šejka. U javnosti, naravno, niko od pomenutih ništa ne komentariše. Da li biste vi prihvatili sličnu nemoralnu ponudu?

Ads