Mnogo je nevjerovatnih ali i istinitih priča koje skoro svakodnevno imamo priliku da pročitamo na internetu ili na društvenim mrežama, a koje ljudi postavljaju iz svih dijelova svijeta, pa vam tako u nastavku donosimo još jednu od nevjerovatnih priča, a koja nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država.

Naime, radi se o tome da je jedna žena po imenu Hilari Zinks dobila tragičnu vijest, a to je da je njena sestra na samrti. Odmah nakon tog saznanja ona je obavijestila oboje svojih šefova, jer radi dva posla, odnosno kao šminkerka i sa strane radi kao konobarica, rekla im je da neće moći da dođe i objasnila i zašto. Međutim ono što ju je iznenadilo bilo je to što je ona od svojih šefova dobila potpuno različite odgovore.

Njen šef sa prvog posla je prema njenim riječima bio pun razumjevanja, dok je od ovog drugog dobila poprilično bezdušan odgovor. Kako smo već naveli Hilari je šminkerka i radi na filmskim setovima, ali s obzirom na to da joj ta jedna plata nije dovoljna, ona se sa strane zaposlila i kao konobarica. Prije mjesec dana dok je bila na snimanju dobila je vijest o moždanom udaru koji je imala njena sestra, a kada je obavijestila svog šefa rekla je kako su bili saosjećajni.

Na snimku sa TikToka ona je rekla kako joj je šef rekao da ni jedan posao nije vrijedan nečijeg života. Ona je odmah sjela u auto i krenula je ka bolnici u Las Vegasu, a onda se sjetila da nije obavijestila svog drugog nadređenog, pa je poslala poruku, na koju je dobila kratak i hladan odgovor, a pisalo je: “Razumem i žao mi je zbog onoga što doživljavate. Zanima me zašto me obaveštavate 2 sata pre vaše smene.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

@hillary.zinks

this gets good. Wait until the end.

♬ original sound – Hillary Zinks

Ads