Optužba Danijele Štajnfeld da ju je kolega Branislav Lečić silovao već danima potresa javnu scenu Srbije, a čini se da ćemo još dugo da čitamo i da slušamo mnoge stvari vezane za ovaj slučaj, kao i za same aktere ove afere ili skandala. Cijela javnost je zgrožena ovom pričom, a ko što je poznato, jučer je glumac Branislav Lečić bio na saslušanju u policiji, gdje je proveo čak sedam sati i kako je izjavio kasnije, navodno je prošao poligraf

On se nakon svega toga obratio javnosti video obraćanjem, i na taj način je obavijestio javnost o nekim detaljima saslušanja, pa se pohvalio i da je prošao poligraf. Odmah su krenuli i mnogi komentari na društvenim mrežama ispod Lečićevog videa, a mnogima je zapao za oko komentar jednoga Tviteraša, koji je Lečiću postavio pitanje o filmu koji se zove ”Cash only”, a u kojem je glumila Danijela Štanfeld, a u insertima koji se mogu naći na internetu se vide scene seksa u kojima učestvuje Danijela sa jednim od glavnih glumaca u filmu, a saznalo se i da su neke od tih scena na kraju završile na nekim sajtovima za odrasle. Na sve to je Branislav Lečić napisao samo ovaj komentar:

“U dokazima je, u policiji. Hvala” – napisao je Lečić.

Podsjetimo, srpska glumica je 2015. godine igrala u američko-albanskom trileru „Cash Only” reditelja Malika Badera, a zbog spomenutih scena seksa Štajnfeldove, film je privukao veliku pažnju tek nakon glumičinih optužbi za silovanje, a neki od korisnika društvenih mreža su se zapitali kako ej Danijela mogla da glumi u ovakvim scenama, ako je nekoliko godina prije preživjela pravu traumu silovanja?

Video sa spornim scenama možete da pogledate OVDJE

Ads