Jelena Karleuša kada ne radi, i onda je definitivno u epicentru dešavanja, jer “mala od skandala”, definitivno nema mira. Šta god da uradi, to je itekako privlačno za medije, i ona jednostavno zna sa šou biznisom, tako da ovo mesto na kojem se sada nalazi, jednostavno nije bez razloga.

Čak i u doba prve pandemije korona virusa, znala je da udari žestoko, objavila je fotku iz bolničkog kreveta, kako je spojena na aparate, a u to vreme je umiralo jako puno osoba pogotovo u Srbiji. Mediji su je definitivno posekli nakon te fotke, ali je ona opet i u ta vremena dobila ogromnu dozu reklame, kakve god, ali je reklama. I ovu godinu je započela žestoko, jer je već 7 januara imala veliki duel sa svojim suprugom sa kojim je imala i fizički sukob, kada ju je pred članovima obe porodice žestoko ošamario.

Međutim, za Jelenu se itekako dobro zna da je “nemirna” u braku, a to se posebno odnosi na njen prvi brak od pre 15 godina kada je bila u bračnoj zajednici sa Bojan Karićom. Međutim, u odnosu na brak sa Duškom Tošićem, on nije uopšte hteo puno da trpi, jer je odmah podneo zahtev za razvod braka. Naime, ako niste znali, on ju je uhvatio na “licu mesta” sa članom njegovog obezbeđenja, a pošto on nije znao pročitati ženine rabote dok su bili u braku, sve je kao dobro “čitao” njegov otac.

Kako njegova sestra navodi, jedan dan za ručkom je toliko poludeo na Jelenu, da je postrojio celu porodicu i krenuo da urla na sve, a posebno na sina kojem je naredio, da ako ne može da bude muško, onda će on da uzme njegovu poziciju i da reši celu situaciju.

Ads