Cela javnost je upoznata sa pričom od par meseci kada je Milena Popović, srpska političarka i bivša narodna polanica sa slikom na društvenoj mreži Instagram zapalila celu javnosti, ali ona je nekako navikla da sa svojim slikama koje delila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži, intrigira javnost. Nakon ubistva njenog životnog saputnika, lidera građevinske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” 2018. godine vratila se u Beograd.

Kao što smo već na početku teksta spomenuli, nedavno je na gore pomenutoj društvenoj mreži objavila da je u emotivnoj vezi sa Igorem Jurićem, sa kojim već godinu dana živi u Novom Sadu. Iako je par jedno vreme krio svoju romanu oni su se često pojavljivali zajedno na društvenim događajima. Milena je leto provodila na moru u društvu svog sina Bogdana a ne retko obraduje svoje pratioce sa slikama u kupaćem kostimu i pro vakitvnim objavama, kao što je to nedavno uradila u cnoj spavaćii od satena. Da li je slika bila namenjena nekom posebnom?

Tako je ona pre nekoliko dana objavila sliku svog partnera Olivera Ivanovića koja je u opisu imala rečeniu “istina i pravda” boreći se i dalje da se otkrije ko je glavni krivac za atentan u kojem je njen životni saputnik ubijen. ako je od 2020. godine, kada je postala narodna poslanica u Skupštini Srbije, aktivna u politici, danas je članica Srpske napredne stranke, Milena je završila istoriju umetnosti. Predavala je na Univerzitetu u Prištini, a tokom svoje karijere je radila u kabinetu premijera, u sektoru za kulturu. Šta vi mislite o Mileni Popović?

Ads