Prema pisanju Kurira.rs, sin Goce Božinovske, Mirko Šijan koji je u fokusu medija jer je u vezi sa sestrom supruge Veljka Ražnatovića Bogdane, je napravio udes i na sreću nije bilo povrijeđenih. Marko i Bogdanina sestra Bojana su u vezi i jako su interesantni javnosti a mediji i paparaci ih prate gdje god da krenu.

Tako se i saznalo da je u nedelju došlo do velike svađe između ovo dvoje zaljubljenih golupčića i to nakon što se saznalo da je Bojana bila u vezi sa Stefanom Karićem koji je sada učesnik Zadruge a nakon njega i sa Kostandinom Terzićem ali  i sa još nekim drugim beogradskim poznatim momcima.

Dok su se vozili automobilom Bojana i Mirko su  se žestoko posvađali zbog njenih bivših momaka a Mirko koji je upravljao je izgubio nadzor nad vozilom i sletjeli su sa puta. Auto pripada Bojani i odmah nakon nesreće je odvučen na procjenu i vjerovatno će moći naplatiti štetu jer je kasko osiguran.

Mediji pišu da je Bojana svu odgovornost preuzela na sebe jer njen dečko  nije zaposlen i nema nikakve prihode pa tako nema odakle ni da nadoknadi pričinjenu štetu. Tako je Bojana i na svom Instagram profilu objavila fotogtafiju na kojoj se nalaze ona i Šijan ispred jedne automehaničarske radnje gdje su vjerovatno čekali da se popravak auta privede kraju. Oni su ovom prilikom i ogladnili pa su odlučili danešto na brzinu i prezalogaje.

 

 

Ads