Već se dugo šuška da stvari na estradi više nisu kao prije, a kao što već možemo vidjeti po novim pjevačima, više u fokusu nije glas i talenat, nego su se svi više okrenuli stasu, provokativnosti i skandalima. Ovakve stvari se propagiraju čak i kroz muzička takmičenja, pa tako članovi žirija otvoreno govore kandidatima da ne mogu uspjeti na estradi ako nemaju savršene proporcije ili imaju skromniji stajling. Upravo o ovome je govorila i jedna mlada nada koja je nastupala na takmičenju Zvezda Granda, a zatim naprasno nestala sa scene.

Naime, za Biljanu Bibi Sulimanović prvi je Dragan Stojković Bosanac govorio o tome kako je ona nova, velika nada Granda i da pred njom stoji velika karijera jer ima ogroman potencijal za uspjeh. Kako je Bosanac kazao prije nekoliko godina, za njega je Bibi bila vrlo talentovana i lijepa, te kako je potrebno samo vježbe da bi postala velika zvijezda. Biljana je jedno vrijeme šutila na sve izjave tog tipa, ali je na kraju ipak odlučila progovoriti. Ona je tako kazala kako joj je žao što je razočarala Bosanca i ostale iz žirija, ali da su za nju neke stvari nedopustive. Priznala je da joj je karijera nuđena u zamjenu za krevete, pa su tako menadžeri ali i razni drugi ljudi iz svijeta estrade htjeli sa njom u krevet kako bi joj omogućili napredak u karijeri.

Biljana kaže kako se uvjerila da na estradi ima svega – tužno joj je da mlade pjevačice moraju da spavaju sa starijima za pare i uspjeh, a također je rekla da su joj čak i starije koleginice stalno napominjale da mora staviti silikone i promjeniti se, inače sa izgledom tetke nikada neće uspjeti. Kazala je također da je ove godine imala u planu snimiti pjesmu i spot, ali je sve propalo u vodu zbog trenutne situacije i da je i sama u gubitku barem 20 hiljada eura.

Ads