Estrada uvijek krije neke vrlo zanimljive i intrigantne afere i skandale, a ono što ne biste mogli ni zamisliti, možete da čujete od nekih naših velikih zvijezda. Iako dosta puta oni sami ne pričaju odmah o tome šta se desilo, javnost uvijek nekako sazna pa onda moraju da objasne situaciju. Tako je na primjer u svim medijima odjeknula vijest o tome kako je Era Ojdanić svoju pokojnu suprugu držao u zamrzivaču dok mu ne prođe fešta u restoranu za koju je trebao dobiti velike pare i to je kasnije komentarisao kazavši kako se ona svakako ne može vratiti, a njemu su pare navodno tada trebale.

Još jedna estradna zvijezda koja je inače poznata po kratkom fitilju i bez dlake na jeziku je Zorica Marković, za koju smo često mogli čuti kako je imala neke ekscese a i u rijalitijima je uvijek bila jedna od najratobornijih. Naime, ona je nedavno gostovala i u emisiji kod Sanje Marinković, gdje je po dobrom starom običaju pričala o svemu i svačemu, bez imalo ustručavanja. Obzirom da se kod Sanje uvijek priča o ženskim temam, tako je i ovog puta bilo a na kraju su došli i do prevara.

Zorica je tu tek imala šta da kaže, pa je sa publikom podijelila kako je jednom saznala da je njen muž vara na nekom splavu, pa se odmah pokupila i otišla tamo. Kada je ušla, vidjela je kako se ljubi sa nekom “crvenokosom ribetinom” a onda ju je zgrabila i samo je bacila u rijeku, više se ni ne sjeća je li bio Dunav ili Sava. Nakon ovoga su u studiju svi ušutili, a onda su se počeli i smijati.

Ads