Jovana Joksimović je jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji, a bavila se isključivo vođenjem jutarnjih programa na više televizija u Srbiji. Naime, Jovana je “zanat” ispekla na  državnoj televiziji Srbije gdje je radila više od pet godina, da bi nakon toga naprasno otišla odatle na privatnu televiziju Pink. Ova odluka je iznenadila mnoge, a spekulisalo se da se sve to izdešavalo zbog njenog muža Željka Joksimovića, iako te priče nikada nisu potvrđene. Jovana je svoju karijeru započela zajedno sa Srđanom Predojevićem, a zajedno su i prelazili sa jedne na drugu televiziju.

Naime, iako se do danas niko od upletenih u ovaj slučaj nije oglašavao, već prije nekoliko dana je objavljena vijest kako Jovana i Srđan više neće raditi na ovoj televiziji zbog toga što se nisu mogli usaglasiti oko promjena koncepta emisije, odnosno oko uvođenja novog voditelja petkom, Filipa Čukanovića. Srđan i Jovana se navodno sa time nisu nikako slagali, a na kraju je došlo i do toga da su njih dvoje dali otkaz. Međiutim, danas su se oglasili i sa ove televizije i to u jutarnjem programu, te su napisali “Prva televizija je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza“.

Prema ovome, ispada kako su njih dvoje ispali nekorektni prema televiziji, a iako je do sada šutila, Jovana se na ovo morala oglasiti na društvenim mrežama i to sa slikom objave sa televizije, preko koje je napisala: “Kakva televizija, takva i objava!!!“. Po ovakvoj objavi se vidi da oni nisu završili na dobar način, a kako će se sve odvijati dalje, ostaje nam samo da vidimo u narednim danima.

Ads