Ova vijest je bila udarna u nekim američkim medijima ali nikoga nije puno začudila jer od kada je Donald Tramp  postao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, svi su mogli da se uvjere o kakvom se čovjeku radi. Njegovo ime se oduvijek, i prije nego je postao predsjednik, povezivalo sa skandalima i aferama i mnoge od njih su imale jaku osnovu jer je sasvim jasno da je on čovjek koji ne preza ni od čega i da će učiniti sve da bude onako kako on želi.

Njega je jedna novinarka koja piše kolumne za časopis El, Džin Kerol, optužila da je pokušao silovati prije 25 godina. Ona je ispričala da se tada srela sa Trampom u luksuznoj robnoj kući Bergdorf Gudnmen u Njujorku i on ju je tada gurnuo uz zid kabine za isprobavanje garderobe, otkopčao svoje pantole i pokušao da je napastvuje.

Ona je uspjela da se otrgne i pobjegne, a sačuvala je odjeću koju je na sebi imala tog dana a sada je predala policiji koja radi na istrazi. Ona je na društvenim mrežama objavila i jedan dokument za koji tvrdi da ga je izdao Vrhovni sud u Njujorku, a prema kojem se nalaže Donaldu Trampu da da svoj uzorak DNK na analizu da bi se mogao uporediti sa tragovima na njenoj odjeći od tog dana.

Kao što se moglo i očekivati, Tramp je sve njene navode negirao i ustvrdio da je uopšte ne poznaje i da se nikada u životu njih dvoje nisu sreli. Tramp je rekao da uopšte ne postoji njena prijava u to vrijeme da je neko pokušao silovati, te da ne postoje ni svjedoci a ni snimke koje bi podržale njenu priču.

Ads