U posljednja dva dana cijelim regionom je odjeknula vijest o mladoj djevojci, za koju se kasnije saznalo da se zove Anastasija, a koja je uslikana u beogradskoj areni dok je sjedila na krevetu, prvo u brusu, a onda i bez njega. Naime, ona nije imala pojma da se to desilo, a kada je vidjela slike kako kruže internetom ostala je zaprepaštena. Još uvijek nije jasno ko je krivac za ovo, da li je neki pacijent krišom uslikao ili je skrinšot sa nadzornih kamera, ali bilo kako bilo, šteta je već učinjena i nepopravljiva jer slike sada imaju skoro svi.

Sada se radi detaljna istraga kako bi se otkrilo ko je kriv za ovu situaciju, a stigle su oštre osude jer tako nemamo pojma kada nas neko može uslikati u nezgodnoj pozi pgotovo kada smo kod doktora, gdje bi se trebali osjećati najsigurnije. Ova djevojka je već u mukama jer je zaražena koronom i ima zapaljenje pluća te joj ovako nešto nije trebalo. Naime, ona se skinula zato što su joj rekli da se treba pripremiti za ekg, a poznato je da se morate skinuti do pasa za taj nalaz. Dok je ona čekala doktora, neko je iskoristio zlonamjerno tu priliku.

Anastasija je dala izjavu za medije kada su je kontaktirali kazavši kako joj ionako nije bilo ni do čega, prvenstveno zato što su joj otac i majka već u lošem stanju i da joj otac leži u zemunskoj bolnici, dok je majka kod kuće ali nije ništa bolje, a i ona sama ima upalu pluća i temperaturu. Kaže kako sada trenutno ne može i ne želi da razmišlja još i o tim slikama, ali joj je jako neprijatno zbog svega i osjeća se loše.

Ads