Mlada pjevačica očigledno nije mogla dobro podnijeti raskid i emotivni bol pa je tako odlučila da se iskali na onome što skoro svaki muškarac najviše voli u svom životu, pored majke, a to je njegov limeni ljubimac. Naime, na srbijanskim portalima osvanuo je snimak na kojem se vidi podivljala djevojka koja štanglom udara luksuzni automobil na Voždovcu, a svi građani koji žive u blizini bili su vrlo uznemireni bukom koja je dolazila sa parkinga, sve dok nisu vidjeli ovu pjevačicu kako pravi nered. Neki od prolaznika je brže bolje uzeo telefon i snimio situaciju, a čini se kako njoj to uopšte ne smeta.

Naime, ona se sama oglasila na društvenim mrežama nakon ovog nemilog događaja, te je upozorila svoje pratioce da će se vjerojatno pojaviti neki “čudan” snimak na kojem se ona nalazi. “Šta se zapravo desilo, videćemo, javiće nam iz policije Voždovac. Za sad par kopči, ali preživeću”, napisala je Ljupka Stević, a fanovi nisu krili iznenađenje i šok nakon što su vidjeli ovu scenu. Ona je zatim snimila i jedan video za društvene mreže u kojem je kazala kako je ovo tek početak, a i da tako završavaju oni koji se zezaju sa njom, aludirajući na to da je sa pukovnikom bila u vezi, te je uz pogrdne riječi objasnila šta se dešavalo i kako djevojke treva dobro da biraju kome daju “10 godina svog života”.

Ona je također dodala kako je auto “fino udešen, u fulu sve, lepo izgreban”. Kasnije se ispostavilo da je izgleda ovaj incident bio ispred njene  zgrade, a komšije je zamolila da joj daju snimke sa sigurnosnih kamera. Međutim, sve je ipak završilo u javnosti, a ljudi još uvijek ne mogu sebi doći zbog svega. Snimak možete pogledati OVDJE

Ads