Kada se prvi put pojavila u rijalitiju, Luna Đogani je bila veoma mlada i bila je javnosti poznata samo kao kćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Niko nije očekivao da će ona svojim ponašanjem u potpunosti preokrenuti cijeli rijaliti i da će postati osoba koja ima glavnu ulogu u Zadruzi.

Kada je prvi put ušla u rijaliti upustila se u ljubavnu vezu sa pjevačem Slobodanom Radanovićem koji je bio oženjen i to je bio jedan od najvećih šokova koji su gledaoci Zaduge doživjeli, ali koji ih je tjerao da i dalje gledaju i vide šta će se dešavati. Vrhunac svega je bio kada je u Zadrugu ušla i Kija Kockar, Slobina tadašnja supruga i po prvi put smo mogli da gledamo uživo i direktno sve tajne jednog ljubavnog trougla.

Tada se pokazalo da su mnoge moralne vrijednosti koje su u većinu nas roditelji usađivali od malena sada prevaziđene i da je skandal najbolji način da se neko proslavi. Nakon izlaska iz rijalitija, Luna i Sloba su prekinuli vezu, a Kija je podnijela zahtjev za razvod braka. U novoj sezoni Zadruge Luna je počela vezu sa Markom Miljkovićem i svi koji prate ovaj rijaliti su svjedoci koliko je ta njihova veza turbulentna, naročito što su učesnici i Lunini roditelji, Anabela i Gagi.

Pored svakodnevnih svađa u čijem je središtu uvijek Luna, sada se desio novi šok, kada je ona javno pred kamerama priznala da ima spolno prenosivu bolest, odnosno HPV virus. Pored hlamidije, ovo je najčešća polna bolest koja je prenosiva a opasna je i zbog toga što može izazvati zloćudnu bolest na grliću maternice i kondilome, odnosno spolne bradavice.

Ads