Nedavno je u javnosti kao bomba odjeknula vijest, tačnije po svim društvenim mrežama, portalima i medijima su kružile eksplicitne fotografije na kojima se nalazi pjevačica Tea Tairović. Podsjećanja radi, ona nije jedina poznata dama sa naših prostora čiji intimni snimak je ugledao svjetlost dana, jer svima je poznato da su prije nje to bile Suzana Mančić i Severina. Suzana je imala čak dva intimna snimka, a obje su tvrdile kako one o tome ne znaju ništa i da je to neko namjerno uradio kako bi im napakostio.

Međutim, slabo da im je ko povjerovao u to, jer svi znamo da su one od toga imale itekako velike koristi. Tako je njihovim stopama krenula i mlada pjevačica Tea Tairović, čiji intimni snimak je nedavno ugledao svjetlost dana. Danima su svi mediji i portali brujali o ovome, a društvenim mrežama su se njene fotografije širile brzinom svjetlosti, ali njoj to očigledno ništa nije smetalo, a i kako bi kada ona sada uzima mnogo ali mnogo više novca za svoje nastupe nego je to ranije bio slučaj.

Izvor blizak ovoj pjevačici je za medije otkrio da Tea sada mnogo više zarađuje nego ranije, pa je tako rekao da je Tea prije samo nekoliko mjeseci za svoj nastup po klubovima uzimala 1.200 eura, ali je sada nakon intimnog snimka koji je procurio u javnost, ali i pjesme “Hajde” koja je postala pravi hit, ona sada zarađuje i do 7.000 eura, što znači da ona sada uzima i do šest puta više novca nego ranije. Pretežno uzima oko 6.000 eura, ali sve u zavisnosti od kapaciteta kluba u kojem nastupa, ona mmože da zaradi i koju hiljadu više.

Ads