Dolazi nam ljepše vrijeme, bar tako najavljuju meteorolozi koji tvrde da je pred nama vrelo ljeto, pa smo odlučili da se podsjetimo jedne situacije od prošle godine koja je zabilježena u jednom zagrebačkom tramvaju. Ova fotografija je tada veoma brzo postala viralna na društvenim mrežama i mnogi su je komentarisali i dijelili.

Naime, ova slika je nastala kada su bile velike vrućine i kada se svi oblačimo puno oskudnije, a naročito mlade djevojke. One jedva čekaju toplije vrijeme da se raskomote i pokažu svoja vitka tijela a ponekad i pretjeraju u tome ili izaberu neku kombinaciju koja  baš i nije najbolja.

Ova se fotografija pojavila na jednoj od najpopularnijih stranica na Balkanu a koja se zove Slavorum i na kojoj se objavljuju fotografije i snimci nekih vrlo zanimljivih situacija ne samo iz država iz regije nego i iz Rusije, Poljske, Češke i drugih zemalja. Ova straica je jako popularna i ima veliki broj fanova jer je duhovita i mnogima objave na njoj uljepšaju dan i izmame osmijeh na lice.

Na ovoj fotografiji iz Zagreba se vidi djevojka koja je ušla u tramvaj i u kojem je , pretpostavljamo, bilo jako vruće, pa je ona otvorila prozor da se malo rashladi a pri tome je zauzela jednu jako zanimljivu pozu koja je  prilično provokativna i koja je ponukala jednog od putnika da je fotografiše. Djevojka je na sebi ima la jednu dužu majicu ispod koje je virio minijaturni šorc koji je malo toga sakrivao od pogleda. Pogledajte sliku i sami prosudite kako je sve to izgledalo.

 

Ads