Verujemo da se svi sećate Slobodana Katanića, koji je poznatiji po nadimku Barbika. On se 2003 godine pojavio na audiciji za najpoznatije muzičkog takmičenje u našoj zemlji Zvezde Granda i napravio je tada pravu pometnju u medijima. On je svojim autentičnim izgledom se odmah izgovojio od ostalih komentara, a svojom životonom pričom je zaintrigirao javnost.

Barbika je poreklom iz Republike Srpske, a pojavio se na audiciji sa pesmom Indire Radić Ne moli me, a tada ju je Saša Popović upitao da li želi d abude pevač ili pevačica, na šta je ona odmah odgovorila da bi volela da postane pevačica. Međutim, posle prvog pojavljivanja Slobodan je nestao a onda se 2010 godine pojavio potpuno neprepoznatljiv. Naiem, ponovno se prijavio na audiciju i to kao Sanja, plavokosa dama. Naime, Slobodan je od početka isticao da se uvek osećao kao žena koja je zarobljena u telu muškarca, i imao je veliku želju da operiše poln* organ, ali to još uvek nije učinio.

” Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je to znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio” kaže jednom prilikom Barbika. Danas Sanja živi u Čačkju a svoju smeđu dugu kosu ofarbala je u plavo. Našla je i momka koji joj apsolutno veruje, a naglašava da joj je velika želja da osnuje svoju porodicu. “Rešila sam da idem na plastičnu operaciju da bih postala prava žena, da bih se udala i imala porodicu” rekla je jednom prilikom Sanja Katanić. Priznanje Barbike da je imala više nepristojnih ponuda i to od uticajnih biznismena, šokiralo je sve. Ostatak čitajte ovde. 

Ads