Snežana Đurišić je definitivno žena i pevačica koja na domaćoj estradi traje preko 40 godina, i definitivno je pevačica koja je top 5 svih vremena na ovim prostorima. Žena koja je definitivno parametar za lepu pesmu i fenomenalan glas, a tome svakako ide u prilog i njeno učešće u žiriju Zvezdi Granda, gde sa svojim iskustvom definitivno doprinosi kvaliteti same emissije.

Međutim, u privatnom životu joj baš i ne cvetaju sve ruže. Sa svojim izabranikom sa kojim je u vezi već par godina, itekako ima problema, jer svakih određenih par meseci se javi neka njegova afera sa drugim ženama, a najgora je ona od pre dve godine, kada je uhvaćen u tajnoj prepisci sa jednom studentice sa fakulteta gde radi, a tada je pisalo u porukama, da je Đurišić jedno veliko ništa u krevetu.

Snežana je nakon par meseci ipak odlučila da mu pređe preko svega, tako da su i dan danas zajedno, a i dalje joj itekako velike probleme pravi njen rođeni sin, koji je sramoti na svakom koraku. Mnogi za njega govore da je kleptoman, jer gde god da se pojavio orobio je mesto na kojem je radio. Tako je primera radi picerija u kojoj je radio kao dostavljač u Beogradu, na kraju od jedne od smena ukrao celi pazar kao i auto koje je vozio.

Na kraju je sirota majka morala da reaguje, pa da pokrije celi dug. Malo pre toga je radio i kao montažer na jednoj lokalnoj televiziji, a i tu je nestalo nešto od opreme, a pregledom nadzornih snimaka utvrđeno je da je njen sin sve to uradio. Snežana je digla ruke od njega, i ne želi više da pokriva njegove dugove, te je odlučila da sam o sebi brine, pa čak i da završi u zatvoru, što da ne?

Ads