Za danas za vas imamo jedan veoma zanimljiv video snimak i priču, za koju vjerujemo da će vas nasmijati do suza, a to nam je u poslednje vrijeme itekako potrebno s obzirom na to da se u poslednje vrijeme dešavaju mnogo loše stvari, i da na internetu i društvenim mrežama nemam priliku da nađemo neku priču sličnu ovoj koju vam donosimo u nastavku.

Iako smo mislili da će nam ova nova godina donijeti bolje i pozitivnije stvari, i da neće ličiti na godinu koju smo jedva čekali da ispratimo, ali nažalost nova godina nije počela na lijep način, a pri tom mislimo na nestanak mladića iz Splita, za kojim se još uvijek traga. Međutim, da se mi vratimo na našu temu, a radi se o video snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama. Kada je riječ o novogodišnjim paraznicima, oni su svakako nešto posebno, i sa sobom donose mnogo lijepih stvari i dešavanja.

Priča koju vam donosimo u nastavku vezana je za jednu stariju gospođu koja je izašla na terasu kako bi zapalila vatromet, a onda u tom prizoru i uživala, međutim nije išlo baš sve onako kako je ona planirala. Ona je zapalila vatromet, i nakon nekoliko sekundi desila se prva eksplozija, a ona je od straha ispustila vatromet i pobjegla. Njena reakcija kruži društvenim mrežama, a komentari ispod objave su urnebesni kao i sam snimak. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod. Evo snimak pogledajte ovde.

Ads