Svi znamo da je jučer bio 1 maj, Međunarodni prazznik rada, kada se roštiljalo diljem bivše zemlje, a ljudi su napokon iskoristili vreme, da izađu u prirodu i da se malo opuste od svakodnevnog stresa. Naime, svi smo mi pogođeni kako tenzijom od korona virusa, tako i od rata koji besni u Ukrajini u poslednje vreme. Zato je ispusni ventil bio da se sa porodicom, prijateljima i bliskim ljudima malo izađe u prirodu, zapali roštilj, i uz koje pivo se pusti mozak na pašu.

Doduše, na nekim delovima Balkana jučer je padala žestoka kiša, praćena gradom, tako da oni koji su se zatekli na nekim poljimaa i livadama, nisu se nikako dobro proveli. Dovoljno je da otvorimo i društvene mreže i da vidimo kako su se slavni provodili za 1 maj, a jedna od njih je svakako i Viki Miljković, koja je zapostavila sve svoje obaveze, kaako u Zvezdammma granda, tako i u pevačkoj karijeri.

Odlučila je da sa suprugom i sinom, poseti jedno od poznatijih srpskih izletišta na Avali da zapaali roštilj. Međutim, iako je bila u trenerci i sa kačketom, opet su je mnogi prepoznali i tražili su sliku, ali ona je samo slegla ramenima i rekla da je to sve teret slave, ali je ipak bila nasmejanaa. Sada su je posetili i novinari espresa, koji su tražili ekskluzivu, te su je zamolili da za svoje čitaoce pokaže kakva je domaćica, i kako peče meso, poneki komadić je čak i zagoreo. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo u nastavku ovog videa.

Ads